Shop until you drop

det är vad jag gjorde igår och även vad jag ska göra idag!

Igår var jag på stan med Malin , och även Hanna och Nathalie. Och så träffade vi på Sofia,Sofie och Camilla ett antal gånger ;P . Ungefär 700 spänn rök för mig,  både till allt från mat och busskort till kläder och smycken.
Gårdagens bästa kap var absolut min nyårskjol jag köpte inne på indiska för 200 kr, inte på rea men ändå, Tack för tipset Sofia!


Idag bär det av till Stockholm med Linnea, inga andra kunde ju följa med, Så det blir en Desirèe och Linnea dag helt enkelt. Shoppa,shoppa,shoppa!
Vi fyra tiden kommer mamma in och så stannar hon och jag kvar på hotell över natten, ska bli myyysigt! sen blir det nog en shoppingrunda till imorn!

För tillfället sitter jag i linneas säng medans hon springer omkring och fixar och trixar. Bredvid mig ligger marcus och halvsover med musik i öronen. Om tio minuter går bussen in till stan så det är väl dax att lägga ner skrivandet lite.
 
Hejdå!

 

JULAFTON!

GOD JUL ALLIHOP! idag är det julafton och gud så mysigt det är!
Vaknade av ett sött litet paket bredvid sängen, gick sedan ner där frukost var framdukat. Adam hade turen att få mandeln i gröten, fast den följde med ner i soptunnan sen för han tål inte haha .
Nu sitter jag här och kollar på julklapparna under granen 24/7............... vill ha dom nu nu nu ! Men nej, det blir ikväll ist!
Snart ska jag ringa malin, vill träffa henne och byta julklapp!
Förresten gjorde jag jätte bra rim igår också till alla paketen haha kanske ska bli rimskrivare på heltid?

Nu måste jag kila.
Ville bara hälsa alla en god jul och ett gott nytt år, det ska iaf jag ha ! :D

      

julklappar

nu är julklapparna köpta och det känns skönt! Nu är det bara inslagningen som måste göras, lite jobbigt faktiskt men men,det blir ju fint när dom är klara iaf! ;)


dan före dopparedan

Imorn är det julafton ! :D wiihoo! 
Nu börjar julen faktiskt kännas, I fredags var jag hemma med brorsorna och bakade pepparkakshus ( mest för philips skull) men det var skojigt! Fast säger jag att det blev fint så ljuger jag väldigt mycket! haha.
Vi tycker att det liknar det gamla fästningen som ligger där farmor bor. Det är typ flera hundra år gammalt så då kan man ju tänka sig hur det ser ut..
Igår tog jag det lugnt , jag och mamma gick till lövstalöt och så stannade jag hos linnea och kollade på julfilm, den var jätte rolig!
Nu sitter jag här, känner mig inte fullt så fräsch för min "allergi" har fortfarande inte gått över.. :/ .
Strax ska jag och familjen ta oss in till stan och fika, och  handla dom sista julklapparna. Ska bli mysigt!


(bild kommer i nästa inlägg)


Jullov!

JIPPI, nu är det jullov!!! sååå skönt! va i skolan idag för första gången den här veckan, Vi hade först turismkunskap men där pysslade vi bara , och sen drog vi oss ner till aulan där det var uppträdanden och bror stod och kastade godis åt alla (elevrådet typ) . Sen blev det klassrummet och sen ner på stan.
åt på kina med Linnea,Elin och Sofia , det var mycket gott ;)
Sen köpte jag present till mallanbrallan (nähädu jag tänker inte avslöja ;)) , och nu sitter jag här och skriver.
Nere sitter adam och philip och kollar på tv. Vi har huset för oss själva i natt för mamma och pappa är på konferans typ. Synd att man har en lillebror på 11 år, annars hade det väl blivit festligheter..
jaja, vi ska iaf köpa pizza, kolla på film och baka ett pepparkaksslott! haha ska bli spännande.

P.s. Jag var även på apoteket idag och köpte en bra munsalva, så nu ser det lite ljusare ut! ;) d.s

fyra dagar kvar till jul

hej, jag är fortfarande sjuk. Har inte varit i skolan på hela veckan..
Idag var det V Ä R S T !!!
Jag vaknade upp och såg ut som att jag just gjort en plastikoperation i ansiktet, sådär svullet runt kinderna, ögonen små som ärtor och munnen helt röd och jätte torr :'( uuuuuuuuuuhhhhhhh!
Lika bra att dela med mig av det så inte folk svimmar när dom ser mig på stan senare idag...
jag ser FÖRJ*VLIG ut!!!!!
tar ögon droppar hela tiden men det slutar inte rinna... mamma!!!!
ser jag ut så här på nyår tar jag livet av mig!!!
nej fan, får väl ta och bita ihop..
Måste fixa till mig så mycket jag kan nu..
Hej

tisdag ,18 dec

idag är jag sjuk, sjuk , sjuk .. inte kul. har ögoninflamation också (typ iaf) , kliar och rinner :( ..
Pappa kom hem med glass nyss som tröst åtminstone!
Kanske det blir skola imorgon, vet inte riktigt än ja.. Jag klagar inte heller direkt på att ligga hemma i soffan och ta det lugnt heller ;P ..
Hade varit skönt med lite träning idag, men nej det blev ju glass ist somsagt.
Ska ta ett bad nu 

Pappa 50 år, Spårat!

hej! idag fyller min kära pappa 50 år. Hela firandet började helt spårat haha.
Kl 12 i natt kom hela släkten utklädda som jag vet inte vad, och smällde raketer och knackade på alla fönster i hela huset, Pappa och mamma låg och sov. Åh herregud säger jag bara va kul det var! vilket man kan se på bilderna..
Dom hade även fixat en jätte söt skylt på pappa när han var liten pöjk!
Nu sitter jag här och är jätte trött, blev ju väldigt sent igår/imorse.. vaknade för ett tag sen och fixade till mig direkt.
Pappas chef kom förbi nyss och gav han från hela jobbet en spabehandling för 5000 kr i två nätter för två pers. Jag vill jag vill!  ne, det blir mamma och pappa som får äran haha.
Han fick även världens finaste blombukett.
Snart kommer det ännu fler gäster och sen kl 4 bär det av för mig och familjen till Musikenshus på nån konstert mamma har fixat. Ska bli kul!

Nu måste jag sticka, Ciao!

hahahahahahaha
    

fredagsfika

hallå hallå. Just för tillfället sitter jag hemma hos Johanna i min klass och ska fika strax. det står väldigt väldigt många olika kakor på bordet , jammi ! ;)
jag ska bara stanna ett tag, sen ska jag och vidare hem till Lisa Skogsberg och äta middag med alla tjejer och killar och bara mysa! Hon fyller år på söndag, gratttis gumman <3 .
Nu är det fika time.
Bye!



 


lucia

idag är det lucia gott folk!! Balder skolans lilla söta Lucia tåg kom och sjöng för oss idag, jätte duktiga va dom.
Snart ska jag åka iväg och kolla på lucia i Tunaberg hade jag tänkt, har aldrig sett det, var alltid med när jag gick där haha :P .
Tjingeling!

image37

onsdag eftermidda/kväll

Hallå ! kl är 17.00 och här sitter jag och skriver lite , ska snart åka till Linnea där det blir mys och Topmodel, :D !
inte gjort mycket idag som är trevligt att skriva ner och minnas direkt, skola , stan, hem , äta.

Denna bild hittade jag i Nattas album och längtar tillbax till det datumet då värmen var här och man kunde gå med bara ben ..

image36


förälskad!

godafton, här sitter jag och skriver en rad, eller några stycken. Ska strax dra och träna , ska bli skönt !
Idag hade vi bara två lektioner i skolan också, vilket var väldigt skönt! Hade även prov, men det gick hyffsat bra ändå :)  . Sitter just nu och lyssnar på låten Baby Love med Nicole Scherzinger, jätte fin låt, den får mig att börja längta till sommaren igen :/ .. Men det går fort, sen är vi där igen!

Jo förälskad ja! nej inte så där på riktigt , men jag hittade en söt bild på Lindsay Lohan och kunde inte låta bli att bli helt såld på hennes söta stövlar, jätte fina! har faktiskt kollat in ett par liknande inne på Bianco. Måste ha dom!! ihh!
         MUMS!


dags för träning! Ciao

andra advent

Idag är det andra advent! Här i mitt hus städas det, plockas fram ännu mer ljusstakar och pynt , och mamma står nere i köket och bakar lussebullar för fullt, och det luktar riktigt gott måste jag säga ;) ! Julskivan är också påslagen och det känns som himla mysigt, det ända negativa är väl det att snön inte har hunnit falla på backen än. Vill ju åka pulka !
Här sitter jag (och jo jag har visst hjälpt till med städningen) och gör inte så mkt, känner mig iaf utvilad. Det blev en hemma kväll för mig igår, var så otroligt trött och har ont i min fot :/ ..
Linnea var också hemma och vi orkade inte ens träffa varandra (alltså väldigt trötta) , och Elin drog till sina kusiner.
dom ända som orkade dra ut var Hanna och Natta, ska ta och ringa dom jäntorna snart!
Idag kommer Malin hem till mig och adventsfikar framför tvn, ska bli mysigt :) !
nu måste jag ner och duscha och sedan plugga Samhälle, kuuuuul med prov imorn! Inte* .

Här är lite bilder från i fredags hemma hos Liza (hon som håller i kameran btw) , Jätte lyckad kväll tjejer!

       

Fredag kväll

hallåhallå! just för tillfället sitter jag hemma hos samantha tillsammans med hanna och väntar på att gå till bussen ,, vi har fixat oss lite och ska strax ta bussen in till stan och sedan vidare till Enköping (enköping har lika stor befolkning som vi i uppsala har studenter btw ;D haha) , vi , evelina, vera och mathilda ska hem till Liza i klassen och bara myspysa med massa mat och gooodis. ska bli härligt de !
Måste kila till bussen nu ja. bye

onsdag

idag är en sån där tråkig omprovsdag.. Och jag var tvungen att åka till skolan för att jag hade missat Matteprovet när vi va i Tunisien och Lindvallens grejen när jag försov mig nån dag. drygt men ändå skönare än vanlig skoldag! Matten gick väl sådär, bara jag får G blir jag nöjd. Nu sitter jag i datasalen med Natta och några andra som gör Praktiskmarknadsföringsprov, så jag har tid att sitta här ett tag och skriva lite ;) . tyvärr kan jag inte gå in på Playahaed för det står typ "denna dator är spärrad mot denna sida, någon annan användare från den här datorn har misskött sig" jahapp. jaja, jag vill bara inte till stan nu, orkar inte vara i den här "miljön" något mer!
Nu , snart , eller om någon timme ska jag träffa linnea på stan och kolla lite julklappar. Gick på stan igår ett tag också och hittade lite grejer till mammi :) nu är det bara den svåra delen kvar,, och det är vad jag ska köpa till pappa och adam..förslag?  funderar på att  köpa en typ kofta till adam, det är ju skitsnyggt på killar så han borde få lära sig lite ;) . men det är ju jätte kul att man har mkt pengar så här just denna månad när man väl behöver dom också.. jaja det är väl meningen kanske haha..
Nu verkar dom flesta vara klara med proven så äntligen kan jag/vi dra härifrån!


Surt att  det är December och man kollar ut genom fönstret och ser att det reeegnar och är piss väder..
de är dax för lite snö nu ju!
image23

måndag

hejhopp! idag är det måndag, det betyder ny lång jobbig vecka ,, :/ ..
Nu är jag i skolan och ha bara en lektion kvar av dagen, ! men den här dagen har gått ovanligt fort. Kom försent imorse  pga att pappa var nära på att få motorstopp på väg till skolan, men när han skulle tanka kom han på att han hade glömt plånboken hemma,, wiihoo sa jag eftersom att jag var tvungen att följa med hela vägen hem igen,, vi klarade det precis och när vi kommer till första bästa mack när vi varit hemma igen så får han motorstopp OCH någon jävel hade rånat macken på all bensin så vi kunde inte tanka,, haha fyfan säger jag bara, bara för att liksom. men det ordnade sig sen iaf .. så kom till skolan en timme försent men jag klagade inte ;) ..
Idag ska jag ner på stan och kolla klappar sen ska jag träna!

måste sticka,
Hejhej

fest

fyfan säger jag , var på fest i Åkerlänna igår med allt och alla.. Blev en väldigt lyckad och jätte rolig kväll måste jag säga! även om en och annan människa spårade lite haha ;) .
Mår hyffsat bra idag faktist, hällde i mig typ 20 glas med vatten innan sängsdax, iförsej var det små shotglas men det gjorde susen iaf. Hanna kom hem till marcus ungefär en timme efter mig och linnea för att hon GICK dom ca 4 kilometrarna kl 3 på natten, du är för go du.
jaja, det var iaf en jätte trevlig lördagkväll vi hade, förutom att någon jävel snodde nattas jacka :S den människan måste ju haft väldigt roligt eftersom att det ända han/hon roade sig med var att sno fyra jackor till. Good for you!
I morse åkte jag,hanna,linnea och marcus och köpte pizza, mumms!
Sen har jag resten av denna dag sovit i soffan och ska precis ta ett bubbelbad, skööööönt.
Imorgon blir det lite julklapps handling i think.

Herrå!

1 december

Idag är det första december!! shit va tiden går fort. va ju nyss sommar :S .. herre gud!
Kvällen var mysig så länge den varade igår, jag och linnea somnade i soffan vid kl 11 så vi hann aldrig se klart filmen vi kollade på, haha. Och sen ringde en viss Marcus kl 2 och va as packad, Blev du utslängd från krogen igår lilla vän? ja, de blev du ;) .
nu sitter jag här och har precis duschat. ska strax fara iväg till elin och hjälpa henne att locka håret (med plattång (i) ) .
Sen bär det av för förfest vid kl 6-7 till Emil. Ska bli skoj! hoppas bara själva festen inte spårar, ska ju komma jävligt mkt folk har jag hört..
Jaja, måste kila och torka mitt hår !

RSS 2.0