Första advent

Datorn har varit knepig. Men hej iallafall!



Tänka sig att det nu är första advent, och bakom adventsljusstaken ser man regnet ösa ner.. Men what to do.

Helgen har varit fullspäckad. Utgång fredag, jobba lördag, efter det hem till Emelie och fira henne sedan utgång lördagkväll, Stockholm med mamma igår och sedan träning. Helgen i stort sett!
Bilder kommer ikväller.. 

Idag iallafall slutade jag klockan 11, så jag mötte upp Linnéa för lite träning och kom hem vid två. En skön dag med andra ord! Ska lägga mig i badet nu och sedan plugga en del.


/ Desirée


Im singing in the rain


Njee, inte riktigt
. Att sjunga i regnet vore att överdriva.
Om det ändå vore så väl..

Har jobbat idag, bara ett par timmar så det var rätt skönt. Gårdagen vill inte nämnas då jag antar att min chefs bror hatar sitt liv.

Ska äta lite strax och om cirka en timma kör vi mot friskis jag och mamma. Skivstång/spinning, älsklings.

Hörrni, vart är vintern? Jag tänker INTE fira första advent med regn utanför fönstret..

Jag underskattade sommaren. Smisk.

Ta vara på kvällen
/ Desirée

Hej sol



Åhh, vad härligt det är att vakna upp till SOL!!!
Dock ska jag stå inne på mitt jobb idag.. nåja.

Ska strax sticka till jobbet och ikväll blir det New Moon med Linnéa , som btw har köpt lägenhet i stan yeeeey :D !
Inflyttning 1 mars, och den är verkligen jätte fin! Congrats hart<3

Hejhej!
/ Desirée

Friday evening

Hej människor! ligger just nu i soffan med pappas Iphone samtidigt som jag försöker kolla på lite tv..Eller okej nu ljög jag, jag kollar på Prodject Runway, hehe.  HUR SOM HELST BLEV DET PLÖTSLIGT STORA BOKSTÄVER SOM JAG EJ HAR FÖRSTÅND TILL ATT TA BORT. Ja!! Men kolla minsann. Nåja ska dra mig. Ett bubbelbad är jag värd! / desiree

______________________________________________________________________________________________

Uppdatering!

Jag drar hem till Linnéa för kvällen, men först förbi affären för lite gottis att ta med <3

Herrååå

Torsdag kväll.
Ja, klockan är snart 18.00 och då säger vi kväll i Karlssons hus.

Linnéa jag är så glaaad för eran skull, shit! :D

Iallafall, idag gick skolan snabbt och sedan blev det gymet en timme. Ack så synd hann jag inte med att åka hem och fika hos Nathalie i klassen, men jag vill ändå säga grattis till dig även fast det är imorgon, dansa på baren! :).
När jag kom hem blev det Project Runway. Jag kan då alltså konstatera att jag följer det nu, (jag hann upptäcka det när jag var sjuk) även fast jag redan vet att Christian vinner och så där. Men jag vill lära mig jag med, vilken dröm att skapa kläder.

Jag har då alltså bankat in i mammas huvud att jag önskar mig tyger och provdocka till jul. Studentklänning nästa!


mmm marabou.

/ Desirée

P.s Sabina, Eija och mor, vi hade en riktigt trevlig kväll igår, snart göras om mån tro! D.s


Lite solljus!

Tänka sig va? Lite ljusare har denna dag bidragit med!

Dagen gick rätt snabbt, slutade halv 4, sen ner på stan och kolla pärlor med Liza till UF (vi öppnar snart en blogg, mer info senare), sen var jag på spinning med mamma. Ett skönt roligt pass faktiskt!

Imorgon blir det svenska nationella B hela dagen sen ner och träffa kusin Linnea för lite lunch/fika och mys. Och runt klockan 6 ska jag och mamma möta upp Sabina och Eija för lite smått och gott på Plock. Vi ses så sällan :-/ ..
MEN, nog om det. Till nyheterna!
Jag som gått och trott att jag inte alls har något speciellt att se fram emot i vår förutom skivor och sedan studenten 4 juni (yeeeeeeeeeey). Men shame on me, för att:

Jag fick bekräftat av Malin att hon lyckades galant med bokningen till studentkryssningen 7 mars. Yes sa jag, så nu åker jag, Malin, Linnea och några fler på kryssning detta datum. Ska bli jätte kul.

Sen blir det fjällen med Liza och hennes vänner (förhoppningsvis Linnéa också) över påsklovet. Ska också bli jätte kul!

Och sen (hoppas hoppas) förhoppningsvis blir det Spanien med käre vän innan avspark för skolslut. Man vill ju vara brun och fin på den stora dagen.

Åååh, nu är jag glad!
Och det är ju bra, för hösten har inte kommit med mycket annat än depression.
Så lite glädje är jag f*n värd.



Nu ska jag sova.

Natti / Desirée

nej...



Godmorgon. Ska snart till skolan, men först: Nybakade scones till frukost, mmm!
Det hjälper min höstdepp lite iallafall.. Lite.

Jag är så otroligt trött på allt just nu, kolla bara vädret? Tänk vad lite sol kan göra!
nyser gör jag stup i kvarten med.

Idag ska jag spinna sönder mig. Hej.

Desirée/

Nu är det slut..

Nu är det slut på veckan, det är dax för fredagsmyyyys (8).

Idag har jag vilat ut ordentligt, eller ja, jag har ju praktiskt taget sovit fem dagar i sträck för att vara ärlig.. Men det är skönt att man faktiskt får lov att göra det när man är sjuk, man har liksom en ursäkt där!

Nu håller jag på att hjälpa mamma lite med maten här hemma och sen så kommer Linnéa och Elin förbi så ska vi mysa till det lite, det blir helt enkelt lugnt.

Jag ska försöka mig på jobb den här helgen också och dessutom är jag hemma själv lördag/söndag, så imorgon blir det lägga ansiktsmask, äta sushi, prata om allt som kommer ens väg och sånt där. Ni vet som bara bästavänner gör. Så Linnéa bor hos mig över helgen. (ja, jag är mörkrädd).

Ha en bra fredagskväll!

/ Desirée

Krya på dig Desirée




Orka säger jag.
Själv var man redo för skolan idag, men inte nej. Eller ja, jag hade ju tänkt att gå igår med, men nånting i min kropp envisas med att stanna kvar och göra mig liggande hemma. Elin var förbi mig igår så gick vi ut på en liten promenad, och hej och hå, hoppas det var mina svaga lungor och inte konditionen för det var en aning jobbigt faktiskt.
Pallaaa...
Ska jag gå och lägga mig nu då eller? Jag vet inte om jag orkar det på nåt vis.

Men vi hörs då! / Desirée


timmarna går

Timmarna går fort när man är sjuk.. Och jag menar, att vara sjuk är ju inte kul.
Så hur i hela friden går det ihop?

Jag borde egentligen plugga.. Nu när jag har orken. Lägg tyngd på borde..

Min mobil plingade till alldeles nyss, undrar vem det kan vara som har skickat mig ett sms?..

Nåja, jag ska nog ut och ta en promenad. Känna friskluften för första gången på flera dagar, shit.

Kommer lungorna hålla? Det visars.

/ Desirée

kära lungor

Godmorgon.


Känns som att jag hällt sot i lungorna.. Eller, ja, typ tagit igen alla förlorade år då jag inte varit storrökare så att lungorna nu har gått ner sig helt. Ja ni förstår.

Hursomhelst så har jag suttit vaken en timme och bara glott. Blir lätt så när man är sjuk som jag. Jag blir så rastlös men ändå är jag så död, så det slutar med att jag bara sitter och funderar istället. haa ja.

Jag ska iallafall försöka få i mig lite frukost, man vet ju aldrig om aptiten skulle börja knasa snart, så lika bra att äta när man har lust.

Sen ska jag se en film och dricka blåbärs té.


/ Desirée


.

Hej hörrni.

Tänker inte ta upp exakt varför jag skrev som jag gjorde förra inlägget, eftersom vi alla redan vet vilka det angår.

(om du inte vill se det jag skriver i den här bloggen så läs inte, det är här jag skriver ner mina tankar och nämner jag inga namn vill jag inte att någon ska känna sig personligt träffad heller. Nog vet jag att man skaffar sig en bok som man låser in om man inte vill ha läsare. Men somsagt ber jag inte någon att läsa heller.)

Hursomhelst så ska jag försöka vara stark och glömma allt som hänt, men jag är som dom flesta tjejer vilket gör det ganska svårt.
Jag är otroligt känslig. Och nej, det har ingenting med min självkänsla att göra, jag har för mycket bra folk runt om kring mig som förstärker det. Utan denna känslighet sitter i hjärtat, och jag hatar att bli feltolkad. Jag är en tjej som har mycket åsikter när det väl kommer till kritan, men jag hatar konflikter, och det har slagit tillbaka många gånger. Tycker jag något är fel säger jag det först till en person jag litar på för att jag hatar att visa mig arg på folk/vänner. Men jag säger ändå sedan som det är till personen i fråga och det kanske inte är alla som vet det. Det är alltså min svaga sida, och det är inte alltid rätt. Jag hatar att göra folk illa.
Men alla lär vi oss av våra misstag och jag vet att många av oss tjejer är ganska lika när det gäller det här. ingen är perfekt.

Men den här gången gör det mest ont, för att folk bestämmer sig för att verkligen tolka saker på fel sätt istället för att ta reda på fakta innan. Och har man rent mjöl i påsen skulle man nog heller inte ta åt sig negativt av ett känslomässigt inlägg, speciellt inte i sin väns blogg.

Sist men inte minst tycker jag inte heller att man påpekar folks självkänslor gång på gång. Tomt prat kanske, jag är absolut ingen expert men.. det är nog då det är dax att kolla sig själv i spegeln och ställa samma fråga?

Jag är inte perfekt, och det är inte ni heller. Och egentligen är väl det ganska bra?
Dock är tystnad nog något av det jobbigaste som finns och det tär något otroligt.

Jag har inte gjort något fel och det vet både ni och jag. Ända "felet" är att jag är starkt känslomässig, men herregud, det är vi ju allihop.

Det här var allt jag hade att säga och från en sak till en annan, jag är sjuk och lungorna känns tunga, så nu ska jag dricka upp mitt té och gå och lägga mig.

Jag älskar människor. / Desirée


get your self together

Jag har inget att säga.
Jag kommer inte skriva på ett tag.
Just nu kollar jag bara ut i luften och undrar, varför?

Jag har aldrig någonsin kännt mig så här sårad. Aldrig.

Men jag kanske inte har rätt att skriva det i min personliga blogg?
Jag börjar tro på allt.

back to school

Som överskriften säger.
Fast inte riktigt ännu..



(sätta lite färg i denna vardag)

Jag var inte i skolan idag, stackars krake. Det är nämligen så att i morse efter min härliga frukost var det någon liten som bestämde sig för att krypa in i min mage och göra tusen nålar så att jag vred mig av smärta. Varför? tjaa,, den som visste.
Förresten trodde jag det hette "tusen ålar" tills för bara ett tag sen.. Lost and gone. 

Mitt huvud värker just nu nåt så otroligt och det är antagligen pga all sömn jag fått under dagen.. Ni vet som det kan bli ibland. Hoppas jag kan sova i natt bara.. 

Snart ska jag ut i friska luften med Siwan och sen ska jag ta mig en kopp té och läsa Roddy Doyle - The Snapper aka Engelska C uppgift. 

/ Desirée 


Nu..

..Drar jag iväg till jobbet.

Hade en askalas kväll igår! Tack för det guapos!
Började med en jätte god drink (bild senare) med Elin på Gillet vid 9 och där hängde vi i flera timmar med Sofia&Elias och hans vän Björn. Och efter det drog vi in på Kalas.
Tacka tusan för att vara uppskriven, hade aldrig orkat kön, så det var snällt av Sofias man minsann.

Kom hem till halv 4 och är nu rätt död.
Men glass hjälpte lite iallafall..

Dåså, jobb!

/ Desirée

RSS 2.0