Rehabiliteringen ligger vägg i vägg

Hej blogg!

Sitter uppe på övervåningen i detta vackra hus i Smögen, utanför fönstret ser jag klipporna och havet. Helt underbart.
Idag har vi hunnit med en hel del. Dvs åkt båt över till Smögenbryggan för att äta lunch och kolla runt i de butiker som lyckades ha öppet fast att det är höst. Men det gjorde dock inte mig något eftersom det var utförsäljning på nästan allt istället.
Så därifrån fick jag med mig en nessesär och en diamantring  i äkta silver med tillhörande örhängen. Och dessutom lite spontana presentköp, lite äkta mig måste jag säga.. ´
Lunchen (vilket man nästan kan förutspå) blev en baguette med skagenröra. Ja det var väl ungefär det som blev av just på det stället.

Efter båtturen tillbaka tog vi bilen över till något outlet ställe med ohyggligt mycket grejer! både skit och icke skit.
Men jag fick åtminstone med mig två fina sidenkuddar och ett smyckeskrin därifrån. Och dessutom lite nödvändiga småsaker som inte är intressanta att skriva ut.

Ja..

Då sitter man här nu då! Nöjd och glad och väntar på middag.
Och justdet jag glömde nästan säga att ett Rehbiliterings center ligger en bit bort härifrån nere vid vattnet. Jag måste faktiskt säga att det är lite komiskt haha. But I don´t blame them, bäst ställe att ha det på!

Nåja, imorgon väntas ännu lite kik i shoppingvärlden och efter det blir det raka vägen till Uppsala igen.
Vi hörs senare med förhoppningsvis lite bilder dessutom!







/ Desirëe

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0